Wednesday, July 8, 2015

Dinner TNB : Cyberview Resort




SALAM!



Sebenarnya aku pun dah lupa zaman bila dinner ni, ke tahun lepas? HHAHAHAHA teruk sangat ni.
Wan cakap, tema dinner ialah baju tradisional. Maka kami pun decide nak pakai ala ala chinese. Aku memang suka pakaian bertema2 ni. Fun kan...


Selalu aku pergi dekat Puchong sewa baju2 ni, tapi kali ni try kat Ampang, kedai Melayu. Perghhhhhhhhhh murah ekk. Lepas ni aku p situ je if nak sewa..



 Ni tanduk apa eh? THOR ke yang pasti bukan kerbau



 Ni yang hati dalam peti HAHAHHA gila jijik



 Ni aku tatau


 Taraaa! baju ni panas, dalam tu ada 3 lapis Ya ALLAH... gila gemuk aku kelihatan.. HAHAHHAA



Wong Fei Hong dgn Hang Li Po... 



Tapi kami kalah sebab Puteri Raja dengan org kebanyakkan... tak sekufu KAHKAHKAH. Teringin nak pakai baju english style lama2. One day I will :)


Kbai.

#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...