Sunday, January 19, 2014

Patut ke?



SALAM!!!



Ehem... entry ni mungkin akan kedengaran sedih sedikit. Bukan tujuan apa2, just nak luah. Sebab ni kan blog saya... hehehehe... Obviously, siapa yang pernah ada ex, of kos lah ada kenangan. Kenangan tu tak kisahlah apa2 pun, maksud aku bentuk apapun. As for me, mmg banyak ex2 bg hadiah, tapi hadiah tak elok buang sbb blh pakai, rugi khennnnn...



And disebabkan aku dah nak berhijrah ke tempat lain, ada beberapa barang yang aku perlu pulangkan pada baba, paling utama laptop aku. So, aku kena lah transfer semua barang2 aku ke laptop Wan sbb dia tak bagi aku beli laptop lain since dia pun taklah guna sangat laptop, better bg aku.



And, being me, aku tak suka laptop bersepah. Aku semak. And laptop Wan mmg sangat bersepah. Lalu aku pun kemas lah... Kemas punya kemas, aku saje bukak folder pictures dia. HA KAU ZAPPPPP DEKAT HATI AKU BILA NAMPAK GAMBAR EX DIA. Aku sejak mmg buat keputusan nak hidup dgn dia, aku memang delete gambar2 ex aku (the one before Wan of course, gambar ex2 lain mmg takde dlm laptop sbb entah? Tak sayang sgt kot so cam takde gambar lakkk) walaupun gambar tunjuk lubang hidung (well kena lah faham orang bercinta LDR, bila skype kan) and most of pics mmg bodoh2 since we only contact thru skype.



Aku tatau lah aku yang menjadi kan benda ni sebagai benda yang penting and serious. Tapi bg Wan benda ni remeh. Bila aku cakap asal ada lagi gambar ex u dalam laptop, dia kata dia tak bukak pun laptop tu, nak edit gambar pun takde masa and dia mmg takde masa nak tengok satu2 and delete. And siap suruh aku tolong delele kan. (-______-)



Adakah aku yang membuatkan perkara ni besar? Tapi aku memang tak suka tgk ada orang lain mcm ada kaitan dgn bakal suami aku. Psycho kan? HAHAHA. Entahlah... sedih jugak.. Tapi takpelah, biar jelah....



Ada tak orang yang macam aku? Ke at least rasa macamni? Okbai.








#apaajmasak : Resipi Ayam masak Kicap dan Sawi Oyster

Salam Baru nak start menulis balik sebab dapat laptop baru dari IBM hahahhaha perangai kan. Btw aku dah pindah rumah sendiri. Ma...